Etsi

Henkilökunta

MICHAEL

Mystic Art Michael AaltoMuistan kuinka kotimme autotallissa oli eräs laatikko mihin ei saanut koskea. No niin kuin kaikki kiellety se tietysti oli juurikin se laatikko mitä kävin aina salaa pikkupoikana ihmettelemässä. Sieltä löytyivät isäni tatuointivälineet. En koskaan poikasena nähnyt kun isä teki kuvia mutta aika ajoin hän pakkasi kimpsunsa ja lähti jonkun luokse tekemään tatuointia. Isällä oli itselläänkin hienoja tatuointeja ja koitin lapsena piirrellä samanlaisia. Isäni - nykyinen eläkeläinen - oli ja on loistava piirtäjä ja aloittanut tatuoimisen 70-luvun alussa ollessaan armeijassa.

En itse kokenut olevani mikään erityisen hyvä piirtämään ennen kuin vasta peruskoulun viimeisenä vuonna kun aloimme piirtämään kasvokuvia. Huomasin yllätyksekseni, että sehän luonnistui minulta ja aloin tykkäämään piirtämisestä oikein olan takaa. Opettaja ei saanut rehtorilta lupaa nostaa kuvaamataidon numeroani vitosesta kymppiin niin peruskoulun päästötodistukseen merkittiin 9. Kuvaamataidon opettajan kannustamana suuntasin Hyvinkään taidekouluun missä keskityin pari vuotta lähes yksinomaan realistiseen elävän mallin piirustukseen sekä öljyvärimaalaukseen. 

Tatuoimisen aloitin samoihin aikoihin eli noin -96/-97. Aloitin kotona isän ohjauksella ja koitin napsia sen jälkeen vinkkejä kaikilta tapaamiltani artisteilta. Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen jatkoin taideaineiden opiskelua Helsingin yliopistossa ja tein tatuointeja kotona siinä sivussa. Mystic Art Perustettiin vuonna 2008 kun päätin ryhtyä ammattilaiseksi. Tuosta alkoi hurja kehitys artistina ja täyspäiväinen tatuoiminen. Tein alkuun 90-luvun lopulla pääosin tribaleita ajan hengen mukaan mutta sen jälkeen olen pyrkinyt keskittymään itämaisiin ja neonklassisiin kuviin unohtamatta pitkiä juuriani realistisessa ilmaisussa. 

Minulla on työpiste myös omenArt Tattoo Studion tiloissa Riihimäellä missä tatuoin viikottain. Siirryn täysipäiväisesti omenArtiin vuoden 2018 alusta. 

LIISA

Mystic Art Liisa Aalto

Liisa on liikkeemme lävistäjä joka käy luonamme silloin tällöin keikkailemassa. Päivittäin häntä ei siis liikkeestä tavoita ja lävistyksiä varten ajat varattava etukäteen. Liisa on myös sairaanhoitaja ja niistä töistä hänet tavoittaa päivittäisellä tasolla. Hän työskentelee esteettisen plastiikkakirurgian alalla sekä tekee esteettisiä pistoshoitoja.  Vapaa-ajallaan Liisa opiskelee seksuaaliterapeutiksi sekä joogailee intohimoisesti. Liisa on työssään erikoistunut neulakammoisten asiakkaiden käsittelyyn.
IN ENGLISH:

MICHAEL

The owner of the studio, tattoo artist. Michael has done tattoos since 1997. His favorite subjects range from old school to realism to large scale oriental tattoos but of course anything goes… He considers tattooing to be such a rewarding job that he likes to tattoo all different kinds of styles.


 

LIISA

 

Liisa is our piercer who drops by the shop every once in a while. She is a registered nurse and a beauty therapist to name a few. Currently she studies sexology and is passionate about yoga. She has specialized in treating needle phobic customers.